به گزارش شهرآرانیوز، فروش اینترنتی دارو در کشور به کلاف سردرگمی میماند که با وجود تدوین آیین نامهها و ابلاغ آن ها، هنوز اندر خم یک کوچه مانده است؛ آن هم درحالی که «ناصرخسرو» تهران گویی شعبهای هم در فضای مجازی راه اندازی کرده است و سودجویان در این فضا مشغول کار هستند و سلامت مردم را به بازی گرفتهاند.
اردیبهشت پارسال بود که سیدرضا مظاهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، از ابلاغ آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکوهای اینترنتی خبر داده و گفته بود که این آیین نامه قرار است پس از شش ماه در سراسر کشور به صورت رسمی اجرا شود. حالا حجتالاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات و رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، از ورود این کمیسیون به ماجرا خبر داده است.
به گفته او، بر اساس آیین نامهای که در اردیبهشت۱۴۰۳ توسط وزیران بهداشت و ارتباطات در دولت شهیدآیت ا... رئیسی امضا شد، سازمان غذا و دارو مکلف شد در مدت شش ماه اجرای این طرح را به صورت آزمایشی در برخی استانها انجام دهد، اما تا مهرماه پارسال استانهای منتخب مشخص نشدند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجت الاسلام والمسلمین پژمانفر با بیان اینکه سازمان غذا و دارو مکلف به توزیع دارو از طریق پلتفرم از ابتدای دی ماه۱۴۰۳ بوده، اما این سازمان به تکالیف خود عمل نکرده است، گفت: در جلسه مهر پارسال کمیسیون اصل ۹۰ اعلام شد که فرایند اجرای پایلوت سریعتر تکمیل و ظرف مدت یک ماه در سراسر کشور اجرایی شود. در جلسات متعددی که در کمیسیون با وزیر بهداشت برگزار کردیم، مقرر شد اجرای سراسری از اول دی ماه۱۴۰۳ انجام شود، اما باوجود گذشت چندماه از آن موعد، هنوز وظایف سازمان غذا و دارو انجام نشده و در عمل، اقدامی برای اجرایی سازی در سراسر کشور صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: در همین راستا، کمیسیون با دعوت دوباره از وزیر بهداشت و مسئولان سازمان غذا و دارو، در حال بررسی چرایی تحقق نیافتن این وعده و تعلل در اجرای قانون است. توزیع دارو از طریق سکوهای مجازی ضمن افزایش دسترسی عمومی به خدمات سلامت، کاهش سردرگمی بیماران برای دریافت دارو، امکان پذیرشدن نظارت مستمر بر فعالیت داروخانهها و ایجاد شفافیت در زنجیره توزیع، گامی مؤثر در بهبود وضعیت سلامت مردم است.